Bas Dari Seremban ke Kota Bharu

Bus Schedule


Kota Bharu adalah ibu negeri Kelantan, Malaysia.  Kota Bharu terkenal dengan budaya-budaya tradisional Melayu yang masih kekal sehingga hari ini. Budaya-budaya Melayu jelas terselar dalam bentuk seni, makanan tradisional dan sebagainya.

Laluan Bas dari Seremban ke Kota Bharu

Dengan menaiki bas untuk berkunjung ke Seremban dari Kota Bharu , perjalanan bas anda akan merentasi jarak dalam sekitar 499 Kilometer, dan akan mengambil tempoh masa sekitar 8 jam bergantung pada keadaan trafik semasa.

Tempat Perlepasan Bas

Tempat perlepasan bas utama bagi laluan Seremban ke Kuantan adalah Sentral Bas Terminal One , di Jalan Sungai Ujong. Anda boleh mengambil teksi ke terminal ini, yang terletak bersebelahan Terminal One Mall , tetapi terdapat juga Stesen KTM berdekatan sini.

Tempat Ketibaan Bas

Perjalanan anda lebih dipermudah kan lagi dengan tempat ketibaan bas yang anda yang strategik iaitu TESCO Kota Bharu/Stesen Bas Kota Bharu

Operator-Operator Bas dari Seremban ke Kota Bharu

Beli Tiket Bas dari Seremban ke Kota Bharu Melalui CatchThatBus


CatchThatBus menyediakan pelanggan dengan kesenangan membeli tiket atas talian, harga tiket sama dengan kaunter, tanpa kesusahan beratur di kaunter sesak! Anda dapat menikmati variasi pilihan operator bas yang menyediakan pengangkutan ke pelbagai destinasi di Malaysia dan Singapura. Belilah tiket bas anda di laman web kami atau di aplikasi kami, yang boleh di muat turun secara percuma di Google Play dan App Store.