Bas from Kuala Lumpur ke Johor Bahru

Bus Schedule


Perjalanan Dari Kuala Lumpur ke Johor Bahru dengan Bas

Jika anda merancang untuk berjalan menaiki bas dari Kuala Lumpur ke Johor Bahru, ada beberapa pengusaha bas yang boleh bawa anda ke sana apabila anda membeli tike bas KL ke Johor Bahru dengan CatchThatBus. Baringkan kerusi anda, lunjurkan kaki, atau tonton video sementara bas anda menuju ke Johor Bahru (atau JB).

Anda boleh menaiki bas dari KL ke Johor Bahru dari dua lokasi. Hentian Kajang (Jalan Reko, Kajang) dan Terminal Bersepadu Selatan. Untuk ke Terminal Bersepadu Selatan, anda boleh menaiki bas Rapid KL (T405, T408, or T424), ataupun menaiki tren seperti LRT (Ampang Line – Stesen Bandar Tasik Selatan), Tren KTM Komuter (Seremban Line – Bandar Tasik Selatan), dan ERL (dari KL Sentral atau KLIA2) untuk ke sana.

Beli Tiket Bas ke Johor Bahru dengan CatchThatBus

Apa yang anda rancang sekarang adalah satu permulaan yang baik, ini masanya anda beli tiket bas Kuala Lumpur ke Johor Bahru. Jimat penggunaan petrol dengan layari CatchThatBus untuk membuat pilihan pengusaha bas pilihan anda. Bas yang selese seperti Transnasional dan juga Season Express akan membawa anda ke Johor Bahru tidak kira masa. Bercakap mengenai masa, anda juga boleh memilih masa, tarikh dan juga tempat duduk mengikut keselesaan anda apabila anda membeli tiket bas Kuala Lumpur ke Johor Bahru melalui CatchThatBus.

Sesetengah pengusaha bas lebih suka tiket print dan sesetengah pula e-tiket. Jadi anda boleh bertanya mereka untuk memudahkan urusan anda apabila menaiki bas. Ini memudahkan anda merancang perjalanan sebaiknya.
Kini anda sudah bersedia untuk menaiki bas Kuala Lumpur ke Johor Bahru. Anda boleh terus ke balai perlepasan untuk menaiki bas. Jika anda tidak berapa tahu kemana harus dituju dan perlukan bantuan, silalah bertanya kepada atendan stesen bas dan mereka akan membantu anda. Dan jika tiba awal dari jadual perjalanan, ambil masa dengan berehat di ruangan menunggu sementara menanti bas Kuala Lumpur ke Johor Bahru anda tiba.

Jika anda ke Johor Bahru, bas tersebut akan berhenti di dua tempat. Jadi anda boleh pilih hentian mana untuk turun. Terminal Larkin ataupun Skudai. Mana satu pun yang anda pilih, ianya pasti menyeronokkan kerana percutian anda di Johor Bahru baru saja bermula!

Beli Tiket Bas ke Johor Bahru di www.catchthatbus.com