Bas Dari Gombak ke Ketereh

Bus Schedule


Perjalanan Bas Dari Gombak ke Ketereh

Jika anda ingin menaiki bas dari Gombak ke Ketereh, anda akan mengambil masa sekitar 6 jam atau lebih dan melalui perjalanan sejauh 408.7 kilometer ke Kelantan.

Jika anda ke sini tanpa sebarang perancangan, jangan bimbang sekiranya anda tidak mempunyai tempat penginapan. Perkampungan di Ketereh menyediakan banyak perkhidmatan Home Stay di sini. Anda hanya perlu masuk ke kampung-kampung dan mengikut papan tanda yang diletakkan di sepanjang jalan. Hanya perlu hubungi nombor yang tertera dan mereka pasti akan melayan anda.

Makanan yang Sedap di Ketereh

Ketereh adalah satu jajahan yang terletak dalam Negeri Kelantan. Ketereh menjadi tumpuan kerana keenakan Nasi Kerabu mereka. Di sini anda boleh melihat banyak gerai dan juga restoran yang menyediakan Nasi Kerabu kepada para pengunjung. Anda harus datang sendiri dan mencuba sendiri nasi kerabu yang mereka sediakan.

 

 

Beli Tiket Bas dari Gombak ke Ketereh Melalui CatchThatBus


CatchThatBus menyediakan pelanggan dengan kesenangan membeli tiket atas talian, harga tiket sama dengan kaunter, tanpa kesusahan beratur di kaunter sesak! Anda dapat menikmati variasi pilihan operator bas yang menyediakan pengangkutan ke pelbagai destinasi di Malaysia dan Singapura. Belilah tiket bas anda di laman web kami atau di aplikasi kami, yang boleh di muat turun secara percuma di Google Play dan App Store.